2011. augusztus 12., péntek

Biorezonancia bioenergetikai egészségügyi rendszer NILISA incl.Laptop:
NILISA egy számítógépes, bioenergetikai egészségügyi rendszer az elemzéshez és az expozíció információk a gyógyszert. Két szakértői rendszerek, amelyek megbízható eredményt a funkcionális egészségi állapotát.

1. Szakértői rendszer
Értékelése csúcs minták

minden rezeg, minden sejt, minden szerve és minden szövete. Minden megvan a maga nagyon sajátos frekvencián. Az egészséges test más vibrációs mintát, mint egy beteg szerv. A készülék minták rezgési mintát, és az információ területén az emberek és felismeri, hogy több évtizedes kifejlesztett szoftver a vibrációs különbség a normál tartomány és betegség.

2.Gleichzeitig NILISA eddig a mértéke az entrópia az objektum vizsgálatát. Ez nekünk, hogy a kóros állapot még mindig fut, kompenzált vagy dekompenzált már. Ez a lehetséges terápiás hatása nagyon fontos.

-NILISA lehetővé teszi az optimális ellátást a korai felismerés, egy nagyon korai szakaszában, jóval azelőtt, az első tünetek, lehet adni az egészségre szabályozási zavarok
NILISA a krónikus betegségek, lehet esetleg korábban nem ismert okok azt mutatják,
NILISA stressz által tesztelt mikroorganizmusok, például baktériumok, vírusok, gombák és paraziták. Ez a stressz gyengíti az immunrendszert, az anyagcserét, és ezért különösen fontos.
NILISA-teszt allergének és az élelmiszer-intoleranciát és étrend-kiegészítők.
NILISA-teszt az egyén hatékonyságát és mellékhatás a gyógyszerek és étrend-kiegészítők. Ez lehet a legjobb kezelés az Ön számára, hogy megtalálja, és mentse meg időt és pénzt.
-Számos mérést is megjelenik az összehasonlítás. Ezáltal a felhasználók teljes ellenőrzése alatt a terápia.
NILISA-Mobile használata


Nilisa rendszert, beleértve a Dell laptop


Forrás: www.gesundheitsfactory-berlin.de
Ár: 9900 Ft VB