2011. augusztus 22., hétfő

Martin Mania SCX700 2 db

Martin Mania SCX700 2 db:
Martin Mania SCX700 szkenner
A Martin Mania SCX700 Scanner egy szkenner egy erős 150 W kisülőlámpa. Magas minőségű optikai rendszer biztosítja a legjobb minőségű vetítés és a maximális fényerőt.

A különálló gobo / szín kerekek lehetővé teszik számos ragyogó hatást. A SCX700 is cserélhető, a mellékelt 3 forgatható és indexelő üveg, 4 fém gobo és 9-cserélhető színek. A színkör támogatja a színes hatások és elforgatható folyamatosan. További 8 fém gobo még több varieté tartalmazza. A tükör mozgása SCX700 rendkívül gyors. A külön exponáló lehetővé teszi, hogy rendkívül gyors stroboszkóp hatás.

A kompakt és sokoldalú szkenner tervezték helyhez kötött létesítmények és mobil használatra egyaránt alkalmas. Sok felszerelési lehetőség és a robusztus házban, a SCX700 acélok nehéz közúti használatra. Amellett, hogy ellenőrzése SCX700 DMX is könnyen, gyorsan indul vagy auto vagy zenei kiváltó használnak. Előre programozott makrók lehetővé teszik a programozását lenyűgöző mutatja, nincs idő.

A jól ismert kiváló minőségű Mania márka a magas élettartam a mentesítési lámpa (6000 óra), hogy a SCX700 problémamentes működése és nagyon jó fényviszonyok hatása. Mindazonáltal, a hagymákat lehet cserélni gyorsan és egyszerűen.
Mint minden Mania termékek SCX700 erfült biztonsági előírásoknak CE, ETL és CETL - felhasználók bizalmát, hogy egy megbízható készülék, amely megfelel az előírásoknak is.

Áruk is megtekinthetők kell tudassa velem.
Ár: 1100 Ft