2011. augusztus 11., csütörtök

Nokia 6110 Navigator szétcsúsztatható telefon

Nokia 6110 Navigator szétcsúsztatható telefon:
Ajánlott itt van a Nokia 6110 Navigator szétcsúsztatható telefon eladó.

A mobiltelefon található, vizuálisan és technikailag jó vagy nagyon jó állapotban. Első és hátlap váltották közelmúltban eredeti Nokia alkatrészek, régi alkatrészek gibts vágy erre. A hátoldalon miatt enyhe stressz nyomot építése nagyon érzékeny kamera exponáló, minimális kopás, karcolások sem a képernyőn! Technikailag tökéletes, minden működik tökéletesen. Az ingyenes navigációs szoftver működik (akár SIM-kártya nélkül), és az is jobb, mint sok egyszerű navigáció!

2,0 MP kamera LED vakuval. Annak ellenére, hogy csak 2 MP legjobb felvételeket, valamint a fotó, mint egy videó. 1 GB-os Micro SD-kártya, akkor megtalálja a grafikonok és ott minden egyéb adatokat tárolják.

Tartozékok: Eredeti Nokia töltő, micro USB-kábelt. Az adatkábel kezelheti segítségével a Nokia PC Suite szoftver és a telefont, és írjuk le a teljes például a számítógép és SMS útján Hady - nagyon hasznos!. A beépített MP3-lejátszó biztosítja a szuper-jó hang, mint a beépített rádió! Nem márka, nem SIM-zár! Az akkumulátor új!

Eladjuk a telefont csak azért, mert nyertem egy Nokia 5230!

További információkért kérjük, google!

Fix ár: 40, - € és Collection Meerbusch-Büderich! Árverésen, nincs garancia / jótállás, nincs megváltás.
Ár: 40 EUR